Najkvalitetnija oprema trenutno na našim prostorima, garantuje Vam brže postizanje željenih rezultata i maksimalnu udobnost tokom treninga. Nudimo Vam raznolike programe pogodne za svaki stepen fizičke pripremljenosti.

Svim novim članovima na raspolaganju je stručna konsultacija sa našim diplomiranim fitnes instruktorima koja uključuje postavljanje ciljeva i uvod u pravilno korišćenje opreme. Primenom savremenih funkcionalnih testova kreiraćemo Vam i personalni program vežbanja prilagođen upravo Vama.

Postanite član našeg centra I iskorirtite sve benefite koje pružamo, Unapredite stil živora, budite daleko od savremenog sveta, gužve i stresa.

Redukcija telesne težine

Namenjena je osobama koje žele bitnije da redukuju ( smanje ili povećaju ) svoju telesnu masu. Redukcija telesne mase (mršavljenje) danas je jedan od najpopularnijih i najtraženijih programa u fitnes centirima. Program redukcije telesne mase započinjemo inicijalnim merenjem, telesne težine, obima repernih delova tela, kao i merenje odnosa telesnog sastava. Nakon uvodno-pripremnih treninga kreće se sa realizacijom programa koji ima za cilj dovodjenje u ravnotežu metabolizam organizma i postizanje trajne optimalne težine.

Povećanje mišićne mase

Uska povezanost izmedju redukcije telesne težine i povećenje mišićne mase sagledava se ozbiljnom treningu i posvećenosti kako trenera tako i klijenta. Neizbežan program ishrane sagledan kroz suplementaciju uz obavezan nadzor stručnog osoblja. Trening se zasniva na specifičnim vežbama snage koje se izvode koriščenjem spoljašnjeg opterećenja i sopstvene težine tela. Efekat je povećanje broja mišićnih vlakana i čiste mišićne mase. 

fitness 2019

Kombinujte treninge

skoristite povoljnosti koje nudimo i kombinujte Fitness sa ostalim nasim programima za maksimalan učinak:
Fitness + Aerobik
Fitness + Kinesis
Fitness + Power Plate